Curvăria e la modă

Cunilingus

De-a lungul timpului, printre noi se strecoară noi și noi tendințe de care nu ținem mereu cont, însă pe care nu le putem trece cu vederea. Mare mi-a fost mirarea să aflu că a fi curvă e la modă.

Totul a început cu un post pe una din rețele de socializare, unde o femeie era în căutarea calificativului potrivit pentru o tipă care îi seduce soțul,  comunicând exagerat cu el, ajungând la detalii ce întrec limita prieteniei, deși știind statutul lui de bărbat căsătorit. Când am început a citi părerile, a căzut groaza peste mine.

Vasăzică, după cum cred majoritatea femeilor, cea care îți seduce soțul, nu e curvă, ci doar o femeie dezinvoltă și fără complexe, care nu face nimic altceva decât a comunica. Nu e nimic rău în a comunica.

Sunteți proaste, or sunteți proaste? Dați-vă o palmă zdravănă peste față, să vă vină mintea la cap! Oare nu comunicarea e cea care precede actul sexual în sine? Și nu mă refer la o comunicare amicală, colegială, dar la cea care vine cu intenția clară prestabilită ce are drept finalitate adulterul. Oare nu se pornește de la vorbe, sau în ziua de azi se practică metoda desfacerii picioarelor, ca semn tacit al comunului acord de preacurvie. Dacă e persoană dezinvoltă, în căutarea comunicării, las-o să-și facă sex chat, că primește și bani pentru asta, dar nu să intre cu șiretlic și seducție în familia ta, în care tu ai investit toată dragostea și grija.

O mare parte, de asemenea, crede că astfel de femei sunt doar niște nefericite!

Ce prostie! Sunt fericite, acesta e modul lor de viață! Mult sex- zero obligații! Ea nu are de schimbat scutece și de călcat cămăși. Totul se limitează doar la o plăcere carnală. Ea se gândește cum să ajungă mai repede în dormitor cu bărbatul tău, iar tu o netezești pe cap și o jelești că e nefericită. Pentru asta s-a inventat psihologul! Dacă are probleme cu gărgăunii, să meargă la medic, dar nu să sară peste soți străini.

S-a vehiculat și faptul că de vină este cuplu, că de acolo ar porni problema! Dar oare ce cuplu nu a avut niciodată probleme, indiferent de ce ordin? Acesta nu e un motiv pentru cățele să ridice coada, problemele de familie se vor rezolva în familie, doar între soț și soție.

Un bărbat căsătorit nu e un bărbat înhămat. Nu trebuie marginalizat de societate, doar pentru că are inel pe deget. Și da, are tot dreptul la prietene și colege, însă doar atât timp cât nu se încalcă limita decenței.

În final s-a ajuns la concluzia că specimenele astea sunt niște doamne adevărate, sigure pe ele și deschise spre sugestii.

Mi-am ieșit eu cumva din minți, ori lumea asta a înebunit de tot?

Mare e grădina ta, Doamne!

© Preluarea oricărei informații de pe acest blog, fără acordul prealabil al autorului, este interzisă

12 gânduri despre „Curvăria e la modă

  1. Sincer oarecum e straniu ceea ce am citit, do you think there is the problem with the woman? it’s not like she’s married or smth, si are tot dreptul. Problema e in cel ce inseala IMHO.

    Apreciază

    • Yeah, I really think there is a problem with the woman. She’s not married, but she knows he is. Ca finalitate, problema e în ce înșeală, dar din start, problema vine odată cu inițiativa. O femeie înțeleaptă nu se vă arată deschisă spre sugestii unui bărbat însurat. Trebuie să ai coloană vertebrală și să-l trimiți acasă la soție și copil.

      Apreciază

      • Intrebarea e, de ce? tipa e libera sa faca ce vrea, si sa faci acum referinta la asa chestii ca morala, e prostesc imho, pentru ca ele variaza. Gen valorile mele morale nu sunt ca a le bunicii mele, intelegi ce am in vedere?

        Apreciază

  2. Am citit si nu am inteles totul,dar din ceea ce am inteles ese ca barbatul are dreptul la prietene si colege dar femeia nu.asta e prostie totul exista o limita ca barbatul sa nu aiba amanta,sotia trebu sa fie curva in pat dar nu alta si fiecare femeie trebue sa stie alta, ca este o vorba fa ceti zice barbatu ca daca nu faci el o sa faca cu alta.asta e parerea mea si trebue sa fie sotia aceea care sa traga barbatu in dormitor si sal cucereasca si mai tare ca el sa nu aiba atractie de alta femeie.

    Apreciază

    • Soțul are dreptul la prietene, așa cum și soția are dreptul la prieteni. Este vorba de bunul simț și respectarea limitelor. Nu poți să te dai la un bărbat însurat- există principii morale. Și dacă soțul caută atenție în altă parte, e clar că e curvar, dar articolul era despre femei. O curvă îl va primi cu brațele deschise, o doamnă îl va trimite acasă.

      Apreciat de 1 persoană

  3. La ceea ce nu te referi tu sunt categorile de varsta , de ce nu le iei calcul ? Nu pot fi doamna la 20 ani , atunci cand ar trebuii sa te distrezi nu sa-ti faci o familie . Daca vrei sa percepem neaparat situatia sau frustrarea prin care treci , trebuie sa dai un exemplu concret cu varsta barbatului si varsta femeii care se da la barbatul respectiv . Singurul lucru ce il percep din ceea ce scrii tu sunt lucrurile personalie ce vrei sa le exteriorizezi .

    Apreciază

    • Dragă Cosminelu, în primul rând aș dori să-ți mulțumesc pentru comentariul tău. În al doilea rând, vreau să te asigur că nu e o frustrare personală, e doar o opinie. Eu nu aș întreba cum se numește tipa care se dă la un bărbat însurat, eu știu perfect cum se numește.
      În ceea ce privește categoriile de vârstă, nu le-am menționat deoarece nu contează. Dacă seduci un bărbat însurat, știind statutul său, ori la 20, ori la 40, tot curvă ești.

      Apreciază

  4. Sunt amanta unui barbat insurat. Credeti ca eu m-am dat la el? Din contra ,sa nu-i fi cedat ,credca m-ar fi violat, e obsedat de mine. Si ce credeti ca sotia lui e gospodina devotata, ca ii face mincare sau ii spala hainele? Din contra, el maninca bors si mincaruri de casa in localuri, sotia lui nici mincare nu stie a-i face, curat nici atita nu face. De copil nu are grija, il lasa ft des la bunei. Copilul e slab de i se vad oasele si mereu galben pe fata in toate pozele. Ce face sotia lui toata ziua? lucreaza 2 ore pe zi , duce si aduce copilul de la gradinita, toata ziua se machiaza si isi epileaza parul,isi face unghiile , se chiteste, doar are sot.Aproape toata ziua sta acasa pe facebook si odnoklassniki. Ce barbatii insurati nu-s tot barbati? Credeti ca barbatii insurati nu se dau la femei? ce daca e insurat i-a legat sotia ouale si gata la altele nu i se scoala?Nu ma lasa in pace un barbat insurat. Ma ameninta in caz ca-mi gasesc pe altul, nu stiu ce-mi face. Ma suna in fiecare zi.

    Apreciază

    • Nu te-ai dat la el, dar nici nu l-ai refuzat. Nu vreau să fac atac direct la persoană, ori să te judec. O să zic doar asta: dacă pe amantul tău l-ar fi deranjat comportamentul soției sale, ar fi divorțat demult. După cum am zis, problemele de familie, se rezolva în familie, nu prin paturi străine. Scuzele și amenințările aduse de el, sunt doar motive pentru a-și potoli poftele.

      Apreciază

  5. Intai de toate, esti femeie? Si daca da, ce varsta ai daca pot sa intreb? Nu cred ca ti-ai iesit din minti, dar cred ca esti un caz rar daca ai sub 40, si pe cale de disparitie daca ai sub 30.

    In 38 de ani am auzit de nenumarate ori cat de porci sunt barbatii, mai ales cei din Romania.
    Posibil ca majoritatea barbatilor sa fi ajuns sub orice critica (cerand de exemplu sex din prima ca si cum ar cere un foc) dar nici femeile de azi nu-s in masura sa-i arate cu degetul. Eventual se pot lua de mana unii cu altii si merge impreuna la gheena dejectiilor sociale!
    In fond, oridecateori vine vorba de unul care isi inseala iubita/sotia, se impune intrebarea: cu cine o inseala, cu un alt barbat? Cu o prostituata? 😀

    Apreciază

    • 1.Sunt femeie, iar referitor la vârsta mea, prefer să nu răspund. One should never trust a woman who tells one her real age.(Să nu ai încredere niciodată într-o femeie care-şi dezvăluie vârsta reală). 😉
      2.În toată lumea există bărbați porci, dar să nu uităm că în primul rând există femei, prin contribuția cărora aceștia își meritat calificativul.
      3.Înșeală cu cine le permite, ținând cont și de orientarea sexuala, desigur. 😀

      Apreciază

Lasă un comentariu